keyboard_arrow_right
Sex sandefjord

Erotiske sex noveller erotisk novelle

erotiske sex noveller erotisk novelle

Jeg valgte å gå inn. Jeg ble overrasket, hva var det hun egentlig ville? Hun tørket seg og dro på seg trusa og skjørtet. Hun reiste seg og gikk mot meg.

Jeg sto stille, med ryggen mot døren som jeg nettopp hadde låst. Hun hadde på seg en hvit t-skjorte som satt så tight at puppene hennes var mildt sagt markerte. Hun gikk helt intil meg, og presset seg mot meg slik at jeg gikk baklengs på døren. Før jeg rakk å svare begynte hun å beføle meg under beltespennen. Om jeg ikke var kåt fra før, var jeg det hvertfall nå.

Hun ventet ikke på et svar før hun åpnet beltespennen og stakk hånden sin ned i buksene mine. Hun tok tak i penisen min. Jeg ble hard med en gang. Nå ville jeg ikke klare å be henne om å stoppe.

Hun runket meg litt, før hun dro ned buksene sammen med bokserne ned på anklene mine. Hun lente seg nærmere. Kommer hun til å suge meg? Leppene hennes omfavnet plutselig penisen min og den ble sugd inn i munnen hennes. Det føltes enormt godt.

Hun begynte å suge meg, og jeg bare håpet at ingen ville banke på døren bak meg. Hun var så god til å suge at jeg ble redd for å komme altfor tidlig. Men hun stoppet, det var ikke dette hun ville. Hun dro ned skjørtet sitt, og dermed trusa. Hun lente seg over vasken. Jeg ble stirrende på den deilige rumpa hennes.

Jeg klarte ikke å dy meg, så jeg begynte å beføle lårene og rumpa. Jeg gikk mellom bena hennes og begynte å bevege penis mot henne. Det tok ikke mange sekundene før den begynte å gli inn i i klitoris. Jeg bøyde meg helt over og begynte å knulle henne. Alt kroppen min ville nå var å komme. Det føltes så utrolig godt å la kuken gli inn i den våte fitta hennes. Denne hjemmesiden er det beste stedet for deg som nyter å finne inspirasjon til sexlivet i tekster hvor kun fantasien setter grenser. Alle noveller er innsendt av ganske alminnelige nordmenn med lyst til å formulere sine fantasier og dele dem med andre.

For å få tilgang til tusenvis av norske noveller kreves det at du har et aktivt medlemskap. Det kan enten oppnås ved å kjøpe et abonnement, eller ved å bidra med en novelle og dermed tre inn i kretsen av norges beste erotiske forfattere.

En innsendt og godkjent novelle, utløser 14 dagers gratis medlemskap. Det pleier gå greit så lenge jeg ikke drikker alkohol. Men på forretningsreiser har det lett for å bli nettopp det - alkohol. Møtet i Amsterdam gikk fint, det ble noen drinker underveis og jeg kjente straks at dette kunne gå galt. Så da resten av møtegjengen skulle på bar etter middagen, unnskyldte jeg meg med hodepine og sa jeg hadde fått nok.

Jeg bestilte en taxi og ba han kjøre til en gate jeg kjent godt fra før. Der lå det en bar som jeg mente var noe for meg på en sånn dag. Full adgang fra kun 99kr Få tilgang til alle våres noveller og filmer fra kun 99kr per måned.

erotiske sex noveller erotisk novelle Jeg blotter rumpa mot deg, og løfter den i været. Notify me of new posts by email. Jeg klatrer over deg, dette er et enormt erotisk øyeblikk. Om jeg ikke var kåt fra før, var jeg det hvertfall nå. Bare en røyk "Han stopper opp, og sier jeg skal snu meg.

Erotiske sex noveller erotisk novelle -

Leave a Reply Cancel reply Your email address will not be published. Sant nok, hun ba meg om å danse. Bærer du på en spirende forfatter? Det betyr at det er en del funksjoner som ikke vil fungere som tenkt. Sexleketøy Vi er først med det nyeste innen sexleketøy fra Fun Factory, Lelo, Nexus, Fleshlight, tantus, cloneboy, rock chic, tongue joy og vixen, bare for å nevne noen. Men jeg kommer til å la deg vente.

Så nytt og sexy. Jeg begynte å jukke forsiktig frem og tilbake. Du skal gi deg hen til en annen. En annen mann skal trenge inn i deg, tilfredsstille deg, bruke deg. Herregud så deilig, stønnet hun. Steller meg med rumpa mot han, mens jeg lener meg på setet i bilen Du har deaktivert javascript i nettleseren din. Det betyr at det er en del funksjoner som ikke vil fungere som tenkt. Inspirasjon Artikler Erotiske noveller Slik gjør du det Visste du at Konsulenten "Jeg grep rundt pikken hans.

Shoppingturen "At en middelaldrende mann kunne tenne meg så voldsomt hadde jeg aldri trodd. Du kan få en stor gruppe engasjerte lesere og forfattere til å bedømme dine tekster. Liker du frekk film , så tilbyr vi timevis av pirrende underholdning. I vår video seksjon finner du nye filmer hver uke, og som medlem har du full tilgang til alle disse.

Denne hjemmesiden er det beste stedet for deg som nyter å finne inspirasjon til sexlivet i tekster hvor kun fantasien setter grenser. Alle noveller er innsendt av ganske alminnelige nordmenn med lyst til å formulere sine fantasier og dele dem med andre.

For å få tilgang til tusenvis av norske noveller kreves det at du har et aktivt medlemskap. Det kan enten oppnås ved å kjøpe et abonnement, eller ved å bidra med en novelle og dermed tre inn i kretsen av norges beste erotiske forfattere. En innsendt og godkjent novelle, utløser 14 dagers gratis medlemskap. Jeg sto stille, med ryggen mot døren som jeg nettopp hadde låst. Hun hadde på seg en hvit t-skjorte som satt så tight at puppene hennes var mildt sagt markerte.

Hun gikk helt intil meg, og presset seg mot meg slik at jeg gikk baklengs på døren. Før jeg rakk å svare begynte hun å beføle meg under beltespennen. Om jeg ikke var kåt fra før, var jeg det hvertfall nå. Hun ventet ikke på et svar før hun åpnet beltespennen og stakk hånden sin ned i buksene mine.

Hun tok tak i penisen min. Jeg ble hard med en gang. Nå ville jeg ikke klare å be henne om å stoppe. Hun runket meg litt, før hun dro ned buksene sammen med bokserne ned på anklene mine. Hun lente seg nærmere. Kommer hun til å suge meg? Leppene hennes omfavnet plutselig penisen min og den ble sugd inn i munnen hennes. Det føltes enormt godt. Hun begynte å suge meg, og jeg bare håpet at ingen ville banke på døren bak meg. Hun var så god til å suge at jeg ble redd for å komme altfor tidlig.

Men hun stoppet, det var ikke dette hun ville. Hun dro ned skjørtet sitt, og dermed trusa. Hun lente seg over vasken. Jeg ble stirrende på den deilige rumpa hennes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *